BATAVIER
Sint-Laureiskaai 13
2000 Antwerpen
0479 68 51 44
  

Hoe ons te bereiken ?

Te Voet
Richt je ogen omhoog, negeer de Onze-Lieve-Vrouwetoren, de Boerentoren, maar focus je op het MAS. Wandel hier tot aan de ingang. Draai je dan 180 graden om wandel het Nassaubruggetje over naar het gezelligste terras van 't Stad.

Met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station
Neem bus 17 richting Rijnkaai en rij door tot de eindhalte. Wandel dan een 50m terug tot je het MAS in zijn volle glorie ziet staan, draai hier linksaf en wandel tot nummer 13.
Vanaf Station Antwerpen-Berchem
Neem bus 9 richting Rijnkaai en rij door tot de eindhalte. Volg dan de aanwijzingen net zoals bij bus 17 hierboven.
Vanaf de Groenplaats
Neem tram 4 richting Sint-Pietersvliet en rij door tot de eindhalte. Wandel het laatste stukje door tot op de kaaien en draai rechtsaf. Wandel voorbij de Brouwersvliet tot je het MAS in het zicht hebt. Wandel, nog steeds op de kaaien voorbij het Bonapartedok en rond het met de wijzers mee. Wandel door tot nummer 13.
Meer info op de website van de Lijn.

Met de auto
Neem op de Ring van Antwerpen (R1) de afrit Merksem (1). Volg de Groenendaallaan tot aan de Noorderlaan en draai deze rechts op. Volg de Noorderlaan tot na de tweede brug en rij daar rechtdoor (rechts voorsorteren) de Londenstraat in. Wacht eventueel tot de bootjes zijn gepasseerd aan de Londenbrug en rij rechtdoor de Amsterdamstraat in. Draai links de Nassaustraat in en draai op het einde rechts de Sint-Laureiskaai op. Parkeren is (voorlopig nog) gratis in de buurt. Dichtsbijzijnde betaalparking is Q-Park Godefridus (Zeevaarstraat 11). OPGELET: Wegenwerken op het Eilandje zullen hinder veroorzaken. Voor meer info zie website van Stad Antwerpen.


View Larger Map